toolbar powered by Conduit

01 mai 2011

Saptamana Nationala a Voluntariatului!

Se apropie o saptamana speciala, acum in mai, se apropie saptamana voluntariatului. In perioada 9 - 15 mai in romania se va celebra Saptamana Nationala a Voluntariatului.

"Anul acesta se poarta voluntariatul! Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu RNCV – Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat si VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania anunta cea de-a zecea editie a evenimentului care reuneste intr-o saptamana din fiecare an  un portofoliu de sute de activitati diverse de voluntariat, in numeroase comunitati din tara: SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI."
 Peste tot in romania unde exista organizatii care implica voluntariati se vor organiza activitati legate de voluntariat.
Cu acest prilej si liceul meu organizeza cateva activitati printre care si curatatul curtii scolii cu ajutorul voluntarilor. Daca stai un pic sa te gandest asta e un pic cam profitor fiindca cheama in mare parte elevi, dar pe de alta parte tot elevii sunt cei care murdaresc curtea scolii, deci e chit.
FII LA MODA,
VOLUNTARIATUL ITI VINE BINE!

Link-uri utile: Pagina oficiala Saptamana Nationala a Voluntariatului.

Un comentariu:

  1. Am vazut intr-un anunt ca ai nevoie de cineva care sa scrie articole despre ecologie. Daca vrei te pot ajuta eu. Contacteaza-ma

    RăspundețiȘtergere